OFERTE

Grafica afise profesioniste Grafica pliantelor trebuie sa fie una perfecta si atragatoare pentru toti, fiind un produs mai pretentios oferit la prezentari si saloane cu diferite oferte, promotii etc. ele trebuie sa aibe un design pentru promovarea firmei dumneavoastra. Grafica pentru pliante, un serviciu profesionist. Cartile de vizita reprezinta imaginea dumneavoastra, din momentul in care impartiti prima carte de vizita, fiind oglinda in atragerea viitorilor carti de vizita fata versoparteneri de afaceri. Ele sunt indispensabile si oricat este de mica sau extinsa afacerea dumneavoastra, este recomandat sa le aveti. Ele sunt realizate pe cartoane diferite precum lucioase, mate, cu lacuire selectiva avand pozibilitatea de a putea fii tiparite pe grosimi precum 300 g si 350g.

Autocolantele sunt acea forma de publicitate atat stradala sau interioara, fiind clasata ca o forma buna de publicitate, datorita costurilor mici de tiparire si a suprafetei mari de printare. Pentru a exista o protectie a autocolantului, acesta contine o folie de protectie pe spatele autocolantului si se dezlipeste usor prin intermediul unor mici taieturi speciale. Ele se pot realiza pe tipar digital cat si pe tipar offset; hartia folosita in serviciul de autocolant este hartia de 130 g lucioasa, cu o rezolutie de printare de 1200 dpi. Este usor de montat, in mai putin de 1 minut, fiind cele mai ideale materiale publicitare pentru orice campanie de sampling, standuri expozitionale si nu numai. Roll-up bannerul comandat de la noi cuprinde printul, suportul, montajul si respectiv husa.

De ce spunem noi asta? Pentru ca la noi cat si la oricine, timpul costa bani; acum TG Productions va pune la dispozitie o obtiune unde puteti comanda flyere , indiferent de formatul lor, flyere DL, flyer A5 sau flyere A6 le puteti avea in 0-2 zile lucratoare de la realizarea bunului tipar. Cum se calculeaza aceasta treaba? Dupa ce ati dat ok-ul la design-ul publicitar realizat de catre echipa noastra sau dupa ce ne-ati trimis modelul dumneavoastra in formatele care le cerem precum TIFF, PSD sau PDF cu bleed de 3 mm pe fiecare margine, incepand cu urmatoarea zi se calculeaza in functie de comenzile care le avem intre 0 si 2 zile lucratoare.