PRODUSE SI SERVICII

Bannerele sunt cele mai vizibile metode de promovare a unei firme deoarece ele pot fii pe dimensiuni chiar si de 30mx60m si pot fii puse pe diferite locuri precum, blocuri, stalpi, panouri publicitare, etc. Pretul pentru un banner incepe de la 70 lei pentru dimensiuni mici si 120 lei pentru dimensiuni mari si in functie de complexitate. Echipa TG Productions are o experienta de peste 5 ani in aceste domenii, puteti garanta satisfactia serviciilor noastre de grafica publicitara. Alegerea firmei pentru realizarea acestor tipuri de reclama este foarte importanta pentru dumneavoastra, de aceea noi suntem echipa potrivita pentru serviciile dumneavoastra ! Alege-ti sigur, alegeti TG Productions. Grafica in acet punct de vedere, trebuie sa fie perfecta pentru a va putea prezenta cat mai exact ceea ce faceti, de aceea echipa TG Productions este perfecta pentru acest lucru. Preturile noastre sunt foarte bune si printre cele mai profesioniste servicii de pe piata.

Echipa TG Productions are o experienta de peste 5 ani in orice tipar aveti nevoie, realizam grafica pentru dumneavoastra la cele mai mici preturi cu cele mai atragatoare modele. Cartile de vizita au un rol important pentru cine doreste sa fie cunoscut si tinut minte, pretul modelelor sunt pentru carti de vizita o fata este de 20 lei si cartile de vizita fata verso este de 25 lei.

Grafica afise profesioniste Serviciul de grafica flyere, este unul important deoarece avand posibilitatea de a ajunge la multi potentiali clienti in mana, conteaza design-ul atragator in care el se decide sa il citeasca sau nu, fiind principalul lucru la care un advertiser trebuie sa comunice cu graphic designer-ul. Dupa un studiu bine realizat, s-a ajuns la faptul ca, cu cat este modelul mai atragator atrage mai multi potentiali clienti. De aceea noi credem ca suntem cei mai potriviti oameni pentru realizarea modelelor dumneavoastra pentru un potential castig. Modelele noastre sunt realizate in Adobe Photoshop exportate in formate gata pentru tiparit cu margine de siguranta, bleed in format CMYK. Folosim Adobe Photoshop datorita nelimitarii efectelor fata de alte programe.